Άριστη Ιδέα

Ξένες γλώσσες, Μέση εκπαίδευση & Επαγγελματικός προσανατολισμός

Εκπαίδευση
Ξένες Γλώσσες &
Μέση Εκπαίδευση

Μάθε ξένες γλώσσες και προετοιμάσου για τα μαθήματα του σχολείου.

+30 2107717884

Επαγγελματικός προσανατολισμός & Σπουδές στο εξωτερικό

Ανακάλυψε αυτό που επιθυμείς να κάνεις στη ζωή σου και κυνήγησε το όνειρό σου. Είμαστε δίπλα σου για να πετύχεις το όνειρό σου.

Τώρα και Online

  • Online Μαθήμα
    Ξ. Γλωσσών & Φροντιστηρίου6985940136
  • Συμβουλές για Σπουδές
    στο Εξωτερικό2107717884

Σε εμάς θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι για το μέλλον

Πάρε το μέλλον στα χέρια σου και μην το αφήσεις στην τύχη.

Ξένες Γλώσσες

Εστιάζουμε σε 4 δημοφιλείς γλώσσες όπως τα Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά και Τούρκικα. Γλώσσες που μιλιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη και η γνώση τους συνεπάγεται την δική σας επιτυχία.

Μέση Εκπαίδευση

Προετοιμάζουμε τους μαθητές του αύριο με ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης. Η προετοιμασία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι μια διαδικασία που χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Online Μαθήματα

Στο σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τα μαθήματα πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα από οποιοδήποτε περιβάλλον με σύνδεση στο διαδίκτυο και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σαν να ήταν στην τάξη.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Μία από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον χώρο μας είναι αυτή της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού και είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες σου τις ανησυχίες.

Σπουδές στο εξωτερικό

Μπορείς να επιλέξεις σχολεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα σε Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία, Καναδά. Συνεργαζόμαστε με τα πιο αναγνωρισμένα σχολεία ξένων γλωσσών σε πολλές χώρες και βοηθάμε τους μαθητές μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Ποιοι είμαστε

Η άριστη ιδέα δημιουργήθηκε με μεράκι και θέληση από μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών με κύρια δραστηριότητα την διδασκαλία ξένων γλωσσών και μεγάλη επιθυμία για την μετάδοση γνώσης.

Ακολουθήστε μας στα social media!

Εδώ παίρνεις γνώσεις και γνωρίζεις τον κόσμο.

Η μάθηση είναι μόνο ένα κλικ μακριά 

Διεύθυνση

Λ. Παπάγου 41, Ζωγράφου, ΤΚ: 15773 (Στάση Άνοιξη, 1ος όροφος)

+30 2107717884

+30 6985940136

info@aristiideaeducation.com