Ποιοι είμαστε

Eπαγγελματική Συμβουλευτική

Άριστη Ιδέα

Άριστη Ιδέα

Η άριστη ιδέα δημιουργήθηκε με μεράκι και θέληση και αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων Ελλήνων και Ξένων εκπαιδευτικών με κύριο επάγγελμα την διδασκαλία και την μετάδοση γνώσης.

Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του φροντιστήριο μας, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε στο είδος και να εξυπηρετούμε με επιτυχία των μεγάλο όγκο μαθητών κάθε χρόνο. 

Ο κυριότερος στόχος μας είναι ο μαθητής να φτάσει σε ένα άριστο επίπεδο γνώσης που θα του δώσει το βήμα να εξελιχθεί επαγγελματικά και πνευματικά στην υπόλοιπη ζωή του.

Με την συμπλήρωση του τεστ επιπέδου στην γλώσσα που θα επιλέξει ο μαθητής στην ιστοσελίδα μας, κατατάσσεται στην κατάλληλη τάξη για αυτόν με την δυνατότητα αλλαγής ανά πάσα στιγμή.

Οι τάξεις είναι χωρητικότητας 5 ατόμων και διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα τεχνολογίας καθιστώντας την μετάδοση της γνώσης πιο αποτελεσματική και διαδραστική.

Το μάθημα στηρίζεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του μαθητή. Ο δάσκαλος επικοινωνεί, βελτιώνει τις γλωσσικές δεξιότητες και αναπτύσσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον μαθητή. Τέλος, ο ίδιος με την σειρά του στοχεύει να ενημερώνεται πλήρως για τα νέα σχολικά δρώμενα και τις απαιτήσεις της κοινωνίας. 


Η εγγραφή στο φροντιστήριο μας είναι μια σωστή και έξυπνη επιλογή που σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Eπαγγελματική Συμβουλευτική

Σε απασχολεί κάποιο από τα παρακάτω ερωτήματα;

• Τι κατεύθυνση να επιλέξω;
• Ποια σχολή να βάλω πρώτη στο μηχανογραφικό;
• Νιώθω ότι οι σπουδές μου δεν με ικανοποιούν, πως να συνεχίσω;
• Είμαι ανάμεσα σε δύο Πανεπιστήμια του εξωτερικού, τι μου ταιριάζει;
• Έχω πολύ άγχος, θα πετύχω στις πανελλήνιες;
• Δεν τα πάω καλά με κανέναν από τους καθηγητές μου. Τι κάνω λάθος;

Μία από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον χώρο μας είναι αυτή της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού και είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες σου τις ανησυχίες. Συγκεκριμένα, προσφέρονται ατομικές συνεδρίες με δομημένο περιεχόμενο για μαθητές, φοιτητές αλλά και ενήλικες, όπου παρέχονται σταθμισμένα τεστ και ερωτηματολόγια με στόχο την διερεύνηση των ικανοτήτων του ενδιαφερόμενου. Παράλληλα, γίνεται εις βάθος μελέτη των προβληματισμών και των αναγκών του πελάτη και τίθενται οι επαγγελματικοί και εκπαιδευτικοί του στόχοι.

Προβλέπονται, επίσης, ανοιχτές συναντήσεις για τους μαθητές του φροντιστηρίου με στόχο την ενημέρωση τους σε εκπαιδευτικά θέματα και σχετικά με τις τάσεις στην αγορά εργασίας. Βασικό μας μέλημα είναι η ορθή καθοδήγηση των μαθητών σχετικά με τις επαγγελματικές τους επιλογές, ώστε να χτίσουν το μέλλον τους με βάση την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα τους.

Η ατομική συμβουλευτική εκτυλίσσεται σε προγράμματα 3-4 συνεδριών, οι οποίες περιλαμβάνουν μια αρχική διαγνωστική αξιολόγηση, σειρά ασκήσεων και τεστ ενδιαφερόντων, συζήτηση και ανάλυση με τον ενδιαφερόμενο και εξάσκηση σε μεθόδους λήψης αποφάσεων. Οι ομαδικές συναντήσεις προγραμματίζονται από την διοίκηση και οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή, έπειτα από την αντίστοιχη ανακοίνωση, σε επικοινωνία με την γραμματεία. 

Θερινά μαθήματα 

Στο φροντιστήριο παραδίδονται θερινά μαθήματα σε δύο μορφές. Η πρώτη είναι να γίνουν παραδοσιακά εντός των εγκαταστάσεων του φροντιστηρίου και η δεύτερη πραγματοποιείται με την μορφή εκπαιδευτικής εκδρομής. Συγκεκριμένα, οι συνεργαζόμενοι προορισμοί είναι πολλοί, όπως ο Καναδάς, η Αμερική, η Τσεχία, και ιδιαίτερα η Πράγα, η οποία έχει αναδειχθεί ως ΤΟP εκπαιδευτικός προορισμός για μαθητές και φοιτητές από όλες τις χώρες.

Η προβλεπόμενη διάρκεια των εκπαιδευτικών εκδρομών είναι 3-4 εβδομάδες, με 20 ώρες μαθημάτων εβδομαδιαίως. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαμονή, ημιδιατροφή, αεροπορικά και τα έξοδα μεταφοράς στην εκάστοτε χώρα. Επιπλέον, προβλέπονται ταξίδια εντός της χώρας προορισμού με εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Φυσικά, οι μαθητές θα έχουν διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο θα αξιοποιούν όπως οι ίδιοι επιθυμούν κατά την διάρκεια των ταξιδιών (π.χ. περίπατοι, αγορές, νυχτερινή διασκέδαση).

Σε γενικές γραμμές, τα θερινά μας μαθήματα καθορίζονται σε συνεννόηση με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και οργανώνονται με βάση τις ανάγκες των μαθητών.

Κλείσε τώρα κι εσύ την θέση σου!

Εδώ παίρνεις γνώσεις και γνωρίζεις τον κόσμο.

Η μάθηση είναι μόνο ένα κλικ μακριά 

Διεύθυνση

Λ. Παπάγου 41, Ζωγράφου, ΤΚ: 15773 (Στάση Άνοιξη, 1ος όροφος)

+30 2107717884

+30 6985940136

aristiideaeducation@gmail.com