Μαθήματα Μέσης Εκπαίδευσης

κοπέλα που διαβάζει

Προετοιµασία για Λύκειο

Ήρθε η στιγµή που το παιδί σας πλέον θα διανύσει τα τελευταία χρόνια της σχολικής του ζωής ... θα πάει Λύκειο.

Τα πράγµατα δυσκολεύουν και γίνονται πιο απαιτητικά.

Το παιδί καλείται να επιλέξει ανάµεσα στο τι του αρέσει και σε αυτό που θα του προσφέρει επαγγελµατική εξέλιξη και εισόδηµα.

Είναι πολύ σηµαντικό καθηγητές και γονείς να σταθούν δίπλα του σε αυτό το ψυχοφθόρο εγχείρηµα και να συµβουλέψουν υπεύθυνα το παιδί, ώστε να κάνει σωστές επιλογές.

Γι'αυτό βρίσκεται εδώ η Άριστη Ιδέα.

Για να σας προσφέρει αυτή την ασφάλεια που αναζητάτε και να εξασφαλίσει ένα σίγουρο επαγγελµατικό μέλλον για το παιδί σας .
Με έµπειρους καθηγητές καθιστά την γνώση πιο ευχάριστη. Ο µαθητής νιώθει σιγουριά και απόλυτα προετοιµασµένος για την μεγάλη στιγμή ... την στιγμή των πανελληνίων.
Με καλή προετοιµασία και µεθοδικότητα εξασφαλίζουµε σίγουρη επιτυχία.
Μην διστάσετε να έρθετε σ'επαφή µαζί µας και να µας γνωρίσετε. 

Παιδιά στο γραφείο

Προετοιµασία για Γυµνάσιο

Ήρθε η ώρα που το παιδί σας θα πάει Γυµνάσιο.

Πλέον µεγαλώνει και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Η καλή οργάνωση και προετοιµασία παίζει σηµαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιδιού κατά την διάρκεια της σχολικής του χρονιάς. Είναι απαραίτητο να γνωρίζει από την αρχή τις δυσκολίες που έχει να αντιµετωπίσει για να µπορέσει χωρίς άγχος να βγάλει την χρονιά εις πέρας.

Γράφοντας ασκήσεις

Προετοιμασία για Δημοτικό

Έρχεται η ώρα που το παιδάκι σας θα πάει σχολείο!!

Θα ξεκινήσει να μαθαίνει την ανάγνωση και την γραφ΄ή, να αποκτά γνώσεις και να διαμορφώνει προσωπικότητα.

Πως θα μπορέσει να τα καταφέρει;

Ορίστε ορισμένοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν σ' αυτό το ταξίδι της γνώσης: 

Είναι καλό να έχει στο πλευρό του πρώτον εσάς τους γονείς και έπειτα έµπειρους καθηγητές που θα µπορέσουν να µεταδώσουν την γνώση και θα βοηθήσουν αυτό το ταξίδι να γίνει πιο ευχάριστο και αποδοτικό.

Εμείς, κατανοώντας την ανάγκη αυτή στεκόµαστε δίπλα σας σε αυτήν την προσπάθεια και προσφέρουµε σε άριστο επίπεδο την γνώση και την εµπειρία που αναζητάτε!!

1. Κρατήστε σε εγρήγορση το ενδιαφέρον του παιδιού για την γνώση, μέσα από επιμορφωτικά βιβλία ή βίντεο με εικόνες και γράμματα.

2. Ορίστε συγκεκριμένες ώρες διαβάσματος μέσα στην ημέρα. Σύμφωνα με ειδικούς η καλύτερη και πιο αποδοτική ώρα για διάβασμα είναι νωρίς το απόγευμα. Δύο ώρες την ημέρα φτάνουν... μην γινόμαστε υπερβολικοί!!

3. Η πιο καλή προετοιμασία για το παιδί δεν είναι μόνο δική του υπίθεση αλλά και του ίδιου του γονέα. Την ώρα διαβάσματος ο γονέας μετατρέπεται σε δάσκαλος, παιδαγωγός και μεταδότης της γνώσης. Γ' αυτό προετοιμαστείτε καλά. Αναζητήστε πηγές, διαβάστε προσεκτικά τί ζητάνε οι ασκήσεις και δώστε στο παιδί σας να καταλάβει τί έχει να κάνει.

4. Σε περίπτωση που αναζητάτε βοήθεια στα μαθήματα του παιδιού μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μέσα από την εμπειρία και το μεράκι μας θα συμβάλλουμε ώστε το ταξίδι της γνώσης να γίνει πιο ευχάριστο και αποδοτικό.

Εδώ παίρνεις γνώσεις και γνωρίζεις τον κόσμο.

Η μάθηση είναι μόνο ένα κλικ μακριά 

Διεύθυνση

Λ. Παπάγου 41, Ζωγράφου, ΤΚ: 15773 (Στάση Άνοιξη, 1ος όροφος)

+30 2107717884

+30 6985940136

info@aristiideaeducation.com